Om Jens Peter Møller

 
 

 

 
 
 
Møllers Galleri
 
Kunst for alle
 
Fuga
 
Farum Kulturhus
 
Nets Kunstforening
 
Danske Bank kunstforening
 
Birkerød Kunstforening
 
Underværket, Fredensborg
 
Art to see, Odense
 
3 kunstdage i Hillerød
 
Annaberg
 
m. flere
 
 
 
Repræsenteret:
 
Malibu, Californien
 
Washington, USA
 
Copehagen
 
Zürich
 
Bergen
 
Ystad


 

 

 

 

 

 

 

Står på skuldrende af hinanden

Jeg er autodidakt kunstner, som udfordres og inspireres af abstrakte kunstnere, der i mere end 150 år har præget verdenen omkring os med deres umættelige og udtryksfulde kunst. Ofte væltes jeg om kuld af farvernes uendelige kraft. I nuancer fra sort til grå til blå til rød - eller bare naturens egne farver. Abstrakt kunst skildrer nødvendigvis ikke en visuel virkelighed, men efterlader beskueren fanget af nysgerrighed, eftertænksomhed - måske provokeret. Jeg har en svaghed for de store lærreder. Maleriet opstår og udvikler sig i den skabende proces. jeg kan ikke lade være.  I dag er jeg tilknyttet Møllers Galleri og udstiller alene eller samme med andre kunstnere hvorom der er opstået en nærhed. Mit navn er Jens Peter Møller med erfaring fra et langt og udfordrende liv. Du er velkommen til at kontakte mig. 28913401.

Sølvbelagte skulpturer

Mine forsølvede unika skulpturer er en vigtig del af mit kunstneriske virke. Det fine samspil mellem skulpturens sølvbelagte overflader, elementernes indbyrdes størrelser efterlader et personligt formsprog. Du kan se mange flere skulpturer på min hjemmeside.

Kreative udfordringer 

I mere end 30 år drev jeg egen grafisk virksomhed, hvor hverdagen bestod i at tolke kreative udfordringer i et frugtbart samarbejde med andre. Jeg lærte at udtrykke mig i et personligt formsprog, der ledte mig til mit nuværende virke som kunstner.

 

Jens Peter Møller