Om Jens Peter Møller

 

Jeg er autudidakt kunstner, som udfordres af abstrakte kunstnere, som i mere end 150 år har præget verdenen omkring os. Inspireret med deres kreativitet og personlighed. Ofte væltes jeg om kuld af farvernes uendelige kraft. I nuancer fra sort til grå fra blå til rød - eller bare naturens egne farver. Abstrakt kunst skildrer nødvendigvis ikke en visuel virkelighed, men efterlader beskueren fanget af nysgerrighed, eftertænksomhed - måske provokeret. Jeg har en svaghed for de store lærreder. Maleriet opstår og udvikler sig i den skabende proces. jeg kan ikke lade være.  I dag er jeg tilknyttet Møllers Galleri og udstiller alene eller samme med andre kunstnere hvorom der er opstået en nærhed. Mit navn er Jens Peter Møller med erfaring fra et langt og udfordrende liv. Du er velkommen til at kontakte mig. 28913401. Mine forsølvede unika skulpturer er en vigtig del af mit kunstneriske virke. Det fine samspil mellem skulpturens sølvbelagte overflader, elementernes indbyrdes størrelser efterlader et personligt formsprog. Du kan se mange flere skulpturer på min hjemmeside.I mere end 30 år drev jeg egen grafisk virksomhed, hvor hverdagen bestod i at tolke kreative udfordringer i et frugtbart samarbejde med andre. Jeg lærte at udtrykke mig i et personligt formsprog, der ledte mig til mit nuværende virke som kunstner.

 

UDSTILLINGER M.M.

Møllers Galleri, Kunst for alle, Fuga, Farum Kulturhus, Nets Kunstforening, Danske Bank kunstforening, Birkerød Kunstforening, Underværket, Fredensborg, Art to see, Odense 3 kunstdage i Hillerød, Annaberg, m. flere

REPRÆSENTERET:

  Malibu, Californien, Washington, USA, Copehagen, Zürich, Bergen, Ystad